Çelenk Göndermenin Kısa Yolu Çelenk Dünyası

Çelenk Göndermenin En Kısa Yolu

Çelenkler bir açılış, bir davet, bir merasim olunca gönderilmek için akla gelen ilk nesnedir. Çünkü çelengin enstrümanı çiçeklerdir. Dünyanın en anlamlı varlıklarından biridir çiçekler. Dostluğu, arkadaşlığı, aşkı, sevgiyi, hüznü, vefayı, acıyı, kederi yani aklınıza gelebilecek tüm duyguları yansıtabilirler. Bu bakımdan düğün çelengi göndermek, açılış fuar çelenk siparişi vermek, cenazeye çelenk yollamak isteyenleri çiçeklerle kurulan dünyamıza davet ediyoruz. Çelenk Dünyası'nın uzmanlık alanı olan çelenkleri, taze ve canlı olan duygularınızı taşır gibi taşıyoruz. En kısa yoldan sorunsuz bir şekilde sevdiklerinize ulaştırıyoruz.


Çelenk Atölyesinden İstanbul'a

Çelenk hazırlamak ciddi bir iştir. Çünkü gönderilen çelenkler, bir çiftin en özel anına şahitlik etmek, yeni bir iş yeri açmanın heyecanını yaşayan girişimci bir ruhu desteklemek, önemli bir tanıtım yapmak için fuarda yerini alan bir yakınımıza cesaret vermek, yakınını kaybeden sevdiklerimize ya da son yolculuğuna uğurlayacağımız dostumuza yalnız olmadığını hissettirmek misyonunu taşımaktadırlar. Bu bilinçle çelenk atölyesinde hazırladığımız çelenkleri kutsal bir emanet gibi adresine teslim etmeyi görev edinen profesyonel bir ekibe sahibiz.


Çelenk Burada Siz Neredesiniz

Hayatlarına yeni bir sayfa açmak isteyen gençler burada, açılış günü gelip çatan heyecandan yerinde duramayan arkadaşlarınız burada, fuarda önemli bir atılımla öne geçmek isteyen dostlarınız burada, yakınını kaybeden yakınlarınız burada! Siz neredesiniz? Çelenk Dünyası acı tatlı tüm gününüzde burada, hazır bir şekilde sizleri bekliyor. İhtiyaç anında camı kırıp acil çelenk teslimatı yapmak isterseniz artık kimin yanınızda olacağını biliyorsunuz.


Çelenk Marketin Rafları Dolu

Stoklar dolu, ihtiyaçlar giderildi. Sizden çelengin gideceği adresin talimatını bekliyoruz. Yüzlerce ürün çeşidi ile zengin seçeneklere sahip olan Çelenk Dünyası toplu gönderiler de dahil olmak üzere tüm siparişlerinize cevap vermeye hazır. Profesyonel ekibi ile sürekli bir üretim halinde olan Çelenk atölyesinde yüzlerce çelenk, ferforje tasarlıyor. Tüm özel anlar, acı ve hüzünlü günler için kendini hazırlayan Çelenk Dünyası sayesinde size yalnızca sevdiklerinize ileteceğiniz mesaj metnini düşünmek kalıyor. Gerisini Çelenk Dünyası hallediyor. 


Önce Marmara Çiçek Sonra Türkiye

40 yılın çiçekçilik tecrübesini bu yeni dünyayı kurmak için kullanan Çelenk Dünyası, önemli bir deneyime sahip genç bir kuruluş. Bu bakımdan önce merkezi olan İstanbul'da sonra Marmara bölgesinde ve sonra tüm Türkiye'de çelenk gönderimi yapmaya hazırlanıyor. Anadolu Yakası'nın tamamına aynı günde belirttiğiniz saat aralığında ulaştırdığı çelenklerle memnuniyeti yüzde yüz olan hizmetiyle iddialı geliyor. Çelenk Dünyası'nın vizyonu önce Marmara sonra tüm Türkiye'dir.


Kurumsal Çiçek Siparişiniz Hazır

Özel kişiler, tüzel kişiler fark etmez. Çelenk Dünyası her kişiye ve sektöre aynı özveri ve profesyonellikle hizmet eder. Kurumsal firmaların bir açılışa ya da toplu açılış törenine, temel atma törenine, tebrik mahiyetinde olan etkinliklerine çelenk siparişi alan Çelenk Dünyası, teslimatları en kısa zamanda ulaştırıyor. Her sektöre hizmet verebilen Çelenk Dünyası'ndan siz de kurumunuz adına siparişinizi gönül rahatlığıyla oluşturabilirsiniz. 


Taze Çiçekler Tazeliğini Koruyan Duygular

Çelenk Dünyası yoğun sirkülasyona ve geniş tedarik zincirine sahip olduğu için her daim taze çiçeklere sahiptir. Rengini ve canlılığını koruyan çiçekleri, bağınızı koruyan yakınlarınıza gönderebilirsiniz. Yıllara meydan okuyan ve ilk günkü tazeliğini koruyan duygularınız gibi, çiçekler de her daim tazedir. Aranızdaki bu mesajı en net haliyle sevdiklerinize ulaştırabilir. Bu bakımdan Çelenk Dünyası'ndan tereddütsüz olarak siparişinizi oluşturabilir, sevdiklerinize yollayabilirsiniz. 


Çiçek Marketin En Çok Satanları

Çelenk Dünyası'nı kocaman bir market olarak düşünün. Bu marketteki seçenekler karşısında kararsız kalırsanız, ürünlerin kategorileri sizlere yardımcı olacaktır. Bu marketin en çok satanları düğün nişan çiçeklerini oluşturmaktadır. Her düğünün adeti ayrı o düğüne çelenk göndermek ise ortak bir durumdur. Çünkü çiçek düğünlerin olmazsa olmaz konuğudur. Tabii ki bu diğer ürünlere gereken özeni göstermediğimiz anlamına gelmesin. Bizim gözümüzde tüm çiçekler dosta, sevgiliye, arkadaşa iletilecek kutsal mesajı taşıyan bir elçi görevindedir. Bu bakımdan tüm çiçekleri ayrı bir özenle hazırlayıp sevdiklerinize ulaştırıyoruz. 


Hala Çelenk Dünyası hakkında cevaplanmamış sorularınız olduğunu düşünüyorsanız, bize ulaşın kısmından bizimle iletişime geçebilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.


Diğer Yazılarımız